Wpadne tam, no jasne ze oczywiscie. A na marginesie, o tej Trojcy Przenajswietrzej / bo tyle nickow odkrylem jak do tej pory/ powiedzialbym Ci juz dawno...ale mi jakos plotki nie smakuja - wole duze rybki slodkowodne
To już z kotów zlazłeś Kow@lski i na rybki się przerzuciłeś?
Byłem pewien że pokarzesz miłośnikom mruczków jak się na nich galopuje
Taak, spodziewales? Chyba chcesz mnie obrazic
widać,taki już ze mnie wredny typ który tylko czymś takim potrafi się cieszyć
Daj spokoj, trzeba se czasem odpuscic i "nie karmic tygrysa" - w tym przypadku to byl kotek w tygrysiej skorze...
Szukamy osoby, która w ciągu ostatniego roku sprowadziła swój samochód z Norwegii do Polski lub dopiero planuje to zrobić.
Oferujemy pomoc w odzyskaniu części opłat.
Jeżeli jesteś w takiej sytuacji, to szukamy właśnie Ciebie!
A może znasz kogoś, kto sprowadził swój samochód z Norwegii do Polski? Daj mu znać, że pomożemy w tej sprawie.
Zapraszamy do wypełnienia formularza.
Formularz
lub kontaktu na ...
Wpadne tam, no jasne ze oczywiscie. A na marginesie, o tej Trojcy Przenajswietrzej / bo tyle nickow odkrylem jak do tej pory/ powiedzialbym Ci juz dawno...ale mi jakos plotki nie smakuja - wole duze rybki slodkowodne
To już z kotów zlazłeś Kow@lski i na rybki się przerzuciłeś?
Byłem pewien że pokarzesz miłośnikom mruczków jak się na nich galopuje
Taak, spodziewales? Chyba chcesz mnie obrazic
widać,taki już ze mnie wredny typ który tylko czymś takim potrafi się cieszyć
Daj spokoj, trzeba se czasem odpuscic i "nie karmic tygrysa" - w tym przypadku to byl kotek w tygrysiej skorze...
.............może i głupi jestem,ale prędzej komuś odpuszczę jak sobie
a z kotami,zwłaszcza z kocicami które mają młode to faktycznie trzeba uważać,nie raz miałem poorane ręce
dobra,idę poszukać coś zgodnego z tematem
Odważnie żyj nie szarżuj uczuciami
bądź sobą teatralne marionetki wyszły
z mody. Nie pociągaj na siłę za sznurki
życie nie wymaga od ciebie poświęceń.
Żyj chwilą świat pięknie kusi barwą.
spójrz wszystko przyciąga jak magnes,
nie wszystko jest na ''Nie'' polityka kłamie
zwolnij. krok za krokiem, wdech, wydech.
Swoboda dodaje skrzydeł rozwiń je i uwierz
świat jest piękny subtelny, nie zmienisz
wszystkiego na siłę. po co ci to? bierz życie
takim jakie ono jest. teatrzyk zamknięty.
To dziś porozważam sobie na temat pewnego przedziwnego typu forumoludka (w skrócie fludka), który charakteryzuje się cechą będącą właściwie typowym symptomem schizofrenii, a mianowicie, rozdwojeniem jaźni.. aktywni.pl/aktualnosci/schizofrenia-czyli-rozdwojenie-jazni/
Nie wiem co powoduje, że ktoś publikuje swoje zdanie na jednym i tym samym forum, pod róznymi pseudonimami.. Dziwne, że czasem są to dwa , albo nawet trzy odmienne poglądy..
Może jest to takie specyficzne poczucie humoru? A może rzeczywiscie objaw psychicznej choroby? W przypadkach ekstremalnych ten szczególny typ fludka, którego może nazwę schizofludkiem prowadzi pod róznymi nickami, dyskusje sam z sobą .. To już raczej wymaga konsultacji medycznej.. Nie wiem, czy schizofrenia jest uleczalna, ale na pewno współczesna medycyna jest w stanie złagodzić jej objawy..
Bardzo nieprzyjemny jest rodzaj schizofludka , który atakuje innych, Bogu ducha winnych fludków, bez żadnego powodu, czy to na łamach forum, czy to w wysyłanych do nich prywatnych, często obraźliwych wiadomościach..
Rozumiem, że nie każdemu się w życiu wiedzie .. W wiekszości przypadków wina leży w rękach samego delikwenta.. Ale agresywność i chamskie zachowanie wobec innych nie zmieni tego stanu rzeczy.. Może lepiej popracować trochę nad sobą.. Z pomocą psychiatry?
A może dać się uśpić , żeby nie być ciężarem dla tej części społeczeństwa, która płaci podatki i składki ubezpieczeniowe?
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.